Om vi stannar upp och verkligen funderar på den här frågan finns det ingen tvekan om att vi måste agera nu, för att kunna ge våra barn en ljus framtid. Klimatkrisen berör oss alla. Vi måste börja leva i harmoni med naturen. Allt vi förbrukar bör vi kunna återvinna, återbruka eller återföra till jorden som näring. Ett hållbart sätt att leva är att ge tillbaka det som vi har tagit.

Jag vill bidra till att göra det lite enklare att leva hållbart. Därför har jag samlat de bästa leverantörerna av fasta rengöringsprodukter på ett ställe.

Visionen

Ett samhälle utan rengöringsprodukter i flaska!

Jag som driver butiken heter Anna och har sedan barnsben haft ett brinnande engagemang för miljöfrågor och vårt klimat. Det var när min äldsta dotter gav mig ett fast schampo i present som jag fick upp ögonen för vilken enastående produkt det är. Jag började läsa på och blev än mer övertygad om hur galet det egentligen är att vi köper rengöringsprodukter i plastflaska. Just nu håller jag på att ta fram en egen serie schampo- och balsamkakor. De kommer att lanseras inom kort.